У Дніпрі почали продавати БігМак у дивний спосіб

У Дніпрі почали продавати БігМак у дивний спосіб -

У Дніпрі почали продавати БігМак у дивний спосіб - фото: znaj.ua

Події
27 лютого 2023 11:42

Близько року тому у Дніпрі припинили працювати ресторани швидкого харчування McDonald’s. Проте нещодавно на полицях одного з магазинів з’явилися бургери.

Так, у соціальних мережах опублікували фотографію, яку зробили у супермаркеті на вулиці Генерала Пушкіна у Дніпрі. На полиці можна побачити десятки коробочок з "Біг Маком" із McDonald’s. Вони лежали поруч з іншими булочками.

За один бургер із McDonald’s доведеться заплатити 170 гривень. При цьому у ресторані він коштує близько 107 гривень.

У Дніпрі почали продавати Біг Мак -У Дніпрі почали продавати Біг Мак - фото: tg Труха-Днепр

Заклади McDonald’s у Дніпрі зачинилися ще у минулому році через повномасштабне російське вторгнення. Коли вони знову почнуть працювати – наразі невідомо, оскільки у компанії ніяк не коментують це.

Наразі ресторани швидкого харчування працюють у Києві, Львові, Вінниці, Житомирі, Івано-Франківську, Рівному, Черкасах, Хмельницькому, Луцьку та інших містах.

Нагадаємо, що вчора, 26 лютого, у парках Дніпра відбулися флешмоби з нагоди святкування Масниці. Так, у сквері на лівому березі містяни встановили опудало російського президента, а поруч поклали чорні мішки. Згодом опудало спалили.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах