Яка погода буде у Дніпрі у березні: прогноз синоптиків

Яка погода буде у Дніпрі у березні: прогноз синоптиків -

Яка погода буде у Дніпрі у березні: прогноз синоптиків - фото: pexels.com

Події
28 лютого 2023 16:02

Згідно з попереднім прогнозом, у березні у Дніпрі очікується тепла і сонячна погода. При цьому у першій половині місяця йтимуть дощі.

На початку березня у Дніпрі буде триматися похмура погода. Також на вихідних, 4 і 5 березня, можливі дощі. Температура повітря вдень буде приблизно 3-5 градусів тепла.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поступово у місті буде теплішати. Так, вже на другому тижні стовпчики термометрів піднімуться до відмітки у 15-17 градусів тепла. З 8 по 10 березня знову можуть розпочатися дощі.

Потепління буде недовгим, оскільки вже з 13 березня температура знову почне знижуватися. У ці дні також прогнозують дощі, але зі снігом. До кінця тижня температура повітря знову буде у межах від 10 до 12 градусів.

Друга половина березня порадує дніпрян сонячною та теплою погодо. Очікується, що потеплішає до 13-15 градусів. Дощитиме ще 28 та 29 березня.

Прогноз погоди у Дніпрі на березень 2023 -Прогноз погоди у Дніпрі на березень 2023 - фото: gismeteo.ua

Нагадаємо, що стало відомо, коли у школах Дніпра розпочнуться весняні канікули. Триватимуть вони один тиждень. Так, весняні канікули у школах розпочнуться 20 березня. Вони триватимуть до 26 березня. До навчання школярі повернуться 27 березня.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах