У Дніпропетровській області горіла квартира з людьми: є постраждалі

У Дніпропетровській області горіла квартира з людьми: є постраждалі

У Дніпропетровській області горіла квартира з людьми: є постраждалі - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
28 лютого 2023 09:51

Вчора, 27 лютого, у місті Марганець Дніпропетровської області сталася масштабна пожежа у квартирі. Постраждали троє людей.

Пожежа сталася близько 23:13 на вулиці Парковій. Там горіла квартира на другому поверсі 5-поверхового будинку. З помешкання було видно чорний густий дим та відкрите полум'я. На місце були направлені 10 рятувальників, повідомили у пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

По прибуттю рятувальники побачили вогонь на балконі квартири. Вони оперативно загасили пожежу. Полум'я пошкодило балкон та домашні речі на площі 30 квадратних метрів.

На жаль, внаслідок пожежі постраждали 63-річна жінка, 33-річний та 28-річний чоловіки. Вони встигли врятуватися та вийти з квартири ще до того, як приїхали рятувальники. Їх госпіталізували до лікарні із діагнозом: отруєння продуктами горіння.

Нагадаємо, ніч на 28 лютого у Дніпропетровській області минула під звуки сирен. На жаль, без ворожих обстрілів не обійшлося. Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що цієї ночі російські війська тричі вдарили по Нікополю з важкої артилерії. Внаслідок обстрілу ніхто з місцевих жителів не постраждав, але є руйнування. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах