Окупанти атакували Дніпропетровську область безпілотниками

Окупанти атакували Дніпропетровську область безпілотниками -

Окупанти атакували Дніпропетровську область безпілотниками - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
28 лютого 2023 09:24

Ніч на 28 лютого у Дніпропетровській області минула під звуки сирен. На жаль, без ворожих обстрілів не обійшлося.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що цієї ночі російські війська тричі вдарили по Нікополю з важкої артилерії. Внаслідок обстрілу ніхто з місцевих жителів не постраждав, але є руйнування.

Російські війська обстріляли Дніпропетровську область -Російські війська обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У місті пошкоджені готель, три приватні будинки, господарська споруда та автомобіль. Також обірвані лінії електропередач.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ворог застосував важку артилерію -Ворог застосував важку артилерію - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

В інших районах уночі було тихо. Станом на цю хвилину ситуація контрольована у всіх громадах області, зазначив очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Під ударом опинився Нікополь -Під ударом опинився Нікополь - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Вчора увечері жителі Дніпропетровщини могли чути вибухи. Як з’ясувалося, це був результат роботи нашої Протиповітряної оборони. Військові Повітряного командування "Схід" збили у небі над областю два ворожі безпілотники.

Керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул розповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил України. Наші захисники упевнено тримають оборону на відбитих у окупантів рубежах та здійснюють необхідні заходи щодо зниження бойових спроможностей ворога. Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони таврійського напрямку нанесли ракетний удар по складу боєприпасів ворога та виконали понад 80-ти вогневих завдань. Втрати противника уточнюються.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах