Оборона і великі втрати окупантів: що відбувається на Криворізькому напрямку

Оборона і великі втрати окупантів: що відбувається на Криворізькому напрямку

Оборона і великі втрати окупантів: що відбувається на Криворізькому напрямку - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
27 лютого 2023 11:48

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем українських військ. Вони продовжують тримати оборону та завдавати ударів по ворогу.

Як повідомив голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, українські військові на Криворізькому напрямку тримають оборону на відбитих у окупантів рубежах. Вони також здійснюють необхідні заходи, аби знизити бойову спроможність ворога, знищують його техніку та живу силу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, за інформацією Генштабу, за минулий тиждень підрозділи ЗСУ вдарили по районам зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів. А підрозділи ракетних військ та артилерії уразили пункт управління, два райони зосередження живої сили противника, радіолокаційну станцію, станцію радіоелектронної боротьби і дві важливих ворожих цілі.

Однак окупанти воюють з мирним населенням і б’ють по територіям, які знаходяться на правому березі Дніпра.

Нагадаємо, що сапери продовжують розміновувати території на південь від Кривого Рогу. За минулий тиждень вони ліквідували майже 700 вибухонебезпечних предметів, серед яких міни та касетні снаряди.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах