У Дніпрі у сквері спалили "Путіна" (відео)

У Дніпрі у сквері спалили "Путіна" -

У Дніпрі у сквері спалили "Путіна" - фото: t.me/rayonchikrulit

Події
26 лютого 2023 16:57

Сьогодні, 26 лютого, у Дніпрі відзначають старовинне традиційне свято Колодія. З нагоди цього у парках міста відбулися тематичні флешмоби.

Як розповідають містяни, у сквері імені Усачова на лівому березі з’явилося опудало президента країни-агресорки Путіна. Поруч з ним розмістили чорні мішки з написом "груз-200" та літерами Z. Потім опудало підпалили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На захід зібралися десятки місцевих жителів. Окрім традиційного спалювання опудала, містяни співали патріотичні пісні, перетягували канат та брали участь у конкурсах.

Також святкування проходили у парку імені Шевченка. Тут були дитячі та дорослі забави, танці та веснянки, фотозони в традиційному українському стилі, урочисте спалення символу зими. Також дніпрян пригощали варениками та іншими смаколиками.

Свято Колодія у парку Шевченка -Свято Колодія у парку Шевченка - фото: facebook.com/dmr.parks

Нагадаємо, що під час вечірнього обстрілу Марганця у Дніпропетровській області один зі снарядів влучив у подвір’я приватного будинку. Поліцейські разом із власниками почали розбирати завали зруйнованої споруди, яка обвалилася на собачу будку. Поліцейські дістали бідолашну тварину та поклали на простирадло. На службовому автомобілі собаку відвезли до ветеринарної клініки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах