Як будуть вимикати світло у Дніпрі 25 лютого

Як будуть вимикати світло у Дніпрі 25 лютого

Як будуть вимикати світло у Дніпрі 25 лютого - фото: acc.cv.ua

Події
25 лютого 2023 09:20

Сьогодні, 25 лютого, у Дніпрі та області світло вимикати не будуть.

Як повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі, НЕК "Укренерго" не надавав ліміти для нашого регіону. Тому світло має бути весь день.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ситуація може змінитися у разі перевантаження мереж. Тоді у окремих районах області будуть застосовані стабілізаційні графіки відключення світла. Знайти їх можна за посиланням.

Також зараз спостерігається висока ймовірність ракетних ударів по енергооб'єктам країни. При такій загрозі, на Дніпропетровщині можуть запровадити екстрені відключення світла. Це допоможе уникнути масштабних аварій на електромережах. Про це енергетичні компанії повідомлять додатково. 

Нагадаємо, за словами голови правління НЕК "Укренерго" Володимира Кудрицького, стабілізувати ситуацію зі світлом у країні допомогли західні партнери, які надали обладнання. Це дозволило швидко робити ремонти та відновити живлення. 

– Ми відновлюємо енергосистему швидше, ніж Росія здатна її зруйнувати. У нас не було іншого вибору. Без вихідних, без перерв, без запізнень. Останнім часом ми замінили більше техніки, ніж за останні два-три роки, щоб пережити зиму, – розповів Володимир Кудрицький.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах