Ракетний удар по Павлограду: визначили суму компенсації, яку виплатять постраждалим

Ракетний удар по Павлограду: визначили суму компенсації, яку виплатять постраждалим

Ракетний удар по Павлограду: визначили суму компенсації, яку виплатять постраждалим - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
22 лютого 2023 13:36

16 лютого окупанти завдали ракетного удару по житловому секторі у Павлограді. Тоді загинула літня жінка та постраждали вісім людей. Також було зруйновано та пошкоджено понад 60 приватних будинків.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак, на допомогу постраждалим внаслідок ракетного удару по Павлограду виділили 15 мільйонів гривень з міського та обласного бюджетів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Це біль і велике горе – в одну хвилину залишитися без всього. Ніякі гроші цього не повернуть. Але виділені кошти закриють першочергові потреби людей, – написав Сергій Лисак.

Також мешканцям допомагають з будівельними матеріалами для ремонту домівок. Зараз на місці ракетного удару працюють комунальники. 

Постраждалим у Павлограді допомагають ремонтувати будинкиПостраждалим у Павлограді допомагають ремонтувати будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Нагадаємо, що на останній сесії обласної ради депутатський корпус ухвалив рішення про надання матеріальної допомоги родинам загиблих внаслідок військової агресії РФ цивільних жителів Дніпропетровщини. Сім‘ї, в яких загинули люди, отримають підтримку. Для кожної родини передбачено по 300 тисяч гривень. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах