З’явилися подробиці ракетної атаки по Дніпропетровській області

З’явилися подробиці ракетної атаки по Дніпропетровській області -

З’явилися подробиці ракетної атаки по Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
16 лютого 2023 13:08

Сьогодні вночі, 16 лютого, російські війська масово атакували ракетами Дніпропетровську область. Частину з них збила наша Протиповітряна оборона. "Прильоти" сталися у Павлограді.

Як повідомив керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, унаслідок атаки у Павлограді загинула одна жінка, ще восьмеро людей отримали поранення. Через влучання ракет понівечені більше 60 будинків у житловому секторі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Росіяни атакували ракетами Дніпропетровську область -Росіяни атакували ракетами Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

З трьох годин ночі на місці працюють усі відповідні служби. Сьогодні пообіді у Павлограді проведуть засідання комісії ТЕБ та НС, на якому вироблять чіткий алгоритм якнайшвидшої допомоги постраждалим.

Ракети вдарили у будинки у Павлограді -Ракети вдарили у будинки у Павлограді - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

- Люди понесли великі матеріальні збитки. Втратили дах над головою. Тож треба їх негайно підтримати, – зауважив голова Дніпропетровської ОВА.

Внаслідок атаки загинула одна жінка -Внаслідок атаки загинула одна жінка - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив, що на останній сесії обласної ради депутатський корпус ухвалив рішення про надання матеріальної допомоги родинам загиблих внаслідок військової агресії РФ цивільних жителів Дніпропетровщини.

Сім‘ї, в яких загинули люди, отримають підтримку. Для кожної родини передбачено по 300 тисяч гривень.  Родичі загиблої у Павлограді жінки можуть звернутися до департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

Наслідки обстрілу -Наслідки обстрілу - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах