Вілкул розповів про значні втрати окупантів на Криворізькому напрямку

Вілкул розповів про значні втрати окупантів на Криворізькому напрямку

Вілкул розповів про значні втрати окупантів на Криворізькому напрямку - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
20 лютого 2023 12:36

На Криворізькому напрямку фронту українські військові завдають нищівних ударів по районам зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів ворога. Окупанти несуть значні втрати.

Як повідомив голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, лише за останню добу наша авіація завдала 20 ударів по районах зосередження окупантів, сім – по ЗРК, два – по важливих об’єктах противника. Також підрозділи ракетних військ і артилерії уразили ворожу РСЗВ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Однак ворог продовжує воювати з мирним населенням Херсонщини, яке проживає на правому березі Дніпра. За минулу добу там від обстрілів окупантів постраждали райони Херсону та ще трьох населених пунктів.

Нагадаємо, у неділю, 19 лютого, російські війська атакували Дніпропетровську область з артилерії. Під ударом опинилися Нікопольський та Синельниківській райони. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що у Синельниківському районі під прицілом була Великомихайлівська громада, а у Нікопольському – Марганецька та Мирівська, а також місто Нікополь. Під час одного з обстрілів осколкових поранень зазнали два жителі Марганецької громади – це чоловік та жінка 70 та 63 років. Обох госпіталізували у лікарню. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах