У Дніпрі врятували бійця з тяжким пораненням обличчя

У Дніпрі врятували бійця з тяжким пораненням обличчя -

У Дніпрі врятували бійця з тяжким пораненням обличчя - фото: facebook.com/rsa010963

Події
19 лютого 2023 14:53

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова рятують військових та цивільних, які отримали важкі травми внаслідок воєнних дій.

Головлікар Сергій Риженко розповів про порятунок одного з бійців. Обличчя Петра було повністю залите кров’ю, він був майже непритомний і не міг говорити, коли потрапив у лікарню. Величезний уламок снаряду розсік обличчя, поламавши щелепу, і вийшов через шию. Друг витяг його з-під обстрілу, але сам загинув.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За лічені години чоловіка доставили до лікарні Мечникова. Тут йому перелили літри втраченої крові. Стан Петра наразі стабілізувався. Їсти він може лише через зонд, але настрій вже став бадьорим. Мама і сестра міцно тримали Петра за руки, а він писав їм, що любить їх. Удома на чоловіка чекають двоє 18-річних дітей – двійнята хлопець та дівчина. Вони з нетерпінням чекають батька.

- Тяжке життя, праця шахтарем загартувала. Не скаржиться, тільки очі видають радість сьогоднішньої зустрічі. Лікарі задоволені, після відшкодування втраченої крові проведуть кілька операцій, і життя налагодиться. Мама тішиться і дякує Богу та лікарям за сина. Ще одне українське життя врятоване в лікарні Мечникова, – розповів Сергій Риженко.

Чоловік написав, що любить свою маму -Чоловік написав, що любить свою маму - фото: facebook.com/rsa010963

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 19 лютого, російські війська також обстріляли місто Нікополь у Дніпропетровській області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах