Окупанти з артилерії обстріляли місто у Дніпропетровській області

Окупанти з артилерії обстріляли місто у Дніпропетровській області -

Окупанти з артилерії обстріляли місто у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
19 лютого 2023 10:05

Російські окупанти атакували Дніпропетровську область у ніч на 19 лютого з артилерії.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що цієї ночі ворожі війська продовжували тероризувати Нікополь. У той час, коли люди мирно спали у своїх домівках, окупанти застосували артилерію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупанти обстріляли Нікополь у Дніпропетровській області -Окупанти обстріляли Нікополь у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Унаслідок атаки пошкоджені були одноповерховий та чотири багатоповерхові будинки. Також під обстріл потрапили приватне підприємство та лінія електропередач. Ніхто з місцевих жителів не постраждав.

- Попри щоденний терор нікопольці тримаються. Їм нелегко, але місто живе. Всі служби працюють, наслідки ворожих атак швидко усувають, – написав голова Дніпропетровської ОВА.

Унаслідок обстрілу пошкоджені будинки -Унаслідок обстрілу пошкоджені будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Учора росіяни чотири рази за день обстріляли Нікопольський район. Ворог вдарив по Марганцю та Нікополю з важкої артилерії. Минулося без жертв, але є руйнування. У Нікополі російські снаряди понівечили два ліцеї, лікарню та адвокатське бюро. Пошкодили вісім багатоповерхівок. Обірвали лінію електропередач. У Марганці побиті кілька приватних будинків та господарських споруд.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах