У Дніпрі відкриють виставку бойових літаків ЗСУ

У Дніпрі відкриють виставку бойових літаків ЗСУ

У Дніпрі відкриють виставку бойових літаків ЗСУ - фото: facebook.com/mashini.vremeni

Події
17 лютого 2023 17:34

У Дніпрі у музеї "Машини часу" відбудеться виставка бойових літаків ЗСУ.

Виставку "Крила Перемоги" планують відкрити у квітні цього року. Зараз музей "Машини часу" збирає всю інформацію про бойові літаки та їх пілотів, які допомагають знищувати ворога та захищають небо України: МІГ-29, літаки штурмової авіації СУ-25 та безпілотники "Байрактар". Про це повідомили на сторінці музею "Машини часу" у Facebook.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Такі як МІГ-29, яким керував "Привид Києва" та збив 21 ворожий літак, СУ-25 літаки штурмової авіації, які часто бачать жителі Дніпра при вильотах на бойові завдання та безпілотники "Байрактар", – йдеться в повідомленні. 

У Дніпрі відкриють виставку бойових літаків ЗСУУ Дніпрі відкриють виставку бойових літаків ЗСУ - фото: facebook.com/mashini.vremeni

Одним із організаторів виставки став Олег Шевченко – військовий пенсіонер, який востаннє проходив службу у складі полку винищувачів – перехоплювачів МІГ-25, що в селищі Авіаторське. Головне його хобі – це колекціонування масштабних моделей літаків, які він сам збирає і оформлює.

Один з організаторів виставки, який збирає і оформлює моделі літаківОдин з організаторів виставки, який збирає і оформлює моделі літаків - фото: facebook.com/mashini.vremeni

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах