У Дніпрі планують створити мережу камер автофіксації порушень

У Дніпрі планують створити мережу камер автофіксації порушень -

У Дніпрі планують створити мережу камер автофіксації порушень - фото: pexels.com

Події
16 лютого 2023 16:40

У Дніпрі планують впровадити мережу стаціонарних технічних засобів для фіксації порушень правил дорожнього руху в автоматичному режимі. Відповідний проект рішення опублікували на сайті міської ради.

У документі говориться про те, що мережу приладів контролю планують облаштували на аварійно-небезпечних ділянках міста та місцях, де стається багато ДТП. З такою пропозицією до міської ради звернувся Центр інфраструктури та технологій МВС України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Комунальне підприємство "Інфо-Рада-Дніпро" у минулі роки вже придбало та встановили два прилади дистанційної відеофіксації в автоматичному режимі, які у цей час знаходяться у стадії тестування. Вони розташовуються на Набережній Заводській, 64 та на перехресті Набережної перемоги та Селянського узвозу.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 16 лютого, російські війська атакували Дніпропетровську область ракетами. Частину з них збила Протиповітряна оборона, проте були влучання у Павлограді. Внаслідок обстрілу там загинула жінка, ще восьмеро людей отримали поранення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах