Жінка загинула: російська ракета зруйнувала будинок у Павлограді, де жило літнє подружжя

Жінка загинула: російська ракета зруйнувала будинок у Павлограді, де жило літнє подружжя -

Жінка загинула: російська ракета зруйнувала будинок у Павлограді, де жило літнє подружжя - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
16 лютого 2023 15:07

Сьогодні вночі, 16 лютого, російські війська атакували Павлоград у Дніпропетровській області. Ракети пошкодили більше 60 будинків у житловому секторі.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що в одному з будинків до цієї ночі жило подружжя. Прекрасна сімейна пара – тиха, дружня та неконфліктна. Вони вирощували багато сортів винограду і чекали весну. У подружжя були плани – на дітей, город та власні маленькі мрії. Проте росіяни все зруйнували.

Російські війська вдарили по Павлограду -Російські війська вдарили по Павлограду - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

О третій годині ночі біля їхнього двору впала ворожа ракета і зруйнувала будинок. 79-річна жінка від отриманих травм загинула на місці. Чоловік залишився живий.

Ракета зруйнувала будинок, де жила сімейна пара -Ракета зруйнувала будинок, де жила сімейна пара - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

За словами Сергія Лисака, після ракетного удару вся вулиця виглядає як у фільмі жахів – руїни, вибиті вікна та двері, спалені автомобілі.

Внаслідок атаки загинула жінка -Внаслідок атаки загинула жінка - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

За інформацією Повітряного командування "Схід", вночі над Дніпропетровською областю наші військові збили п’ять ворожих ракет, ще одна – розірвалася у повітрі. Ще одну ракету вдалося знищити над Запорізькою областю.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах