У Дніпрі запрацює магазин, який зруйнувала російська ракета 14 січня

У Дніпрі запрацює магазин, який зруйнувала російська ракета 14 січня

У Дніпрі запрацює магазин, який зруйнувала російська ракета 14 січня - фото: facebook.com/natalia.novikova

Події
13 лютого 2023 17:27

У Дніпрі 14 січня внаслідок ракетного удару по будинку на ж/м Перемога був зруйнований рибальський магазин. Невдовзі він знову відкриє свої двері для відвідувачів.

Магазин "Летюча риба" знаходився на першому поверсі будинку 118 на ж/м Перемога. Там можна було придбати необхідні речі для риболовлі. 14 січня внаслідок вибуху він був зруйнований. Також загинула продавчиня, яка в момент ракетного удару була всередині приміщення. Про це розповіла власниця магазину Наталія Новікова на своїй сторінці у Facebook.

Магазин до ракетного удару і післяМагазин до ракетного удару і після - фото: facebook.com/natalia.novikova

Вона також показала, як виглядав її зруйнований бізнес на 15 день після того, як сталася трагедія. Вона зазначила, що багато товару, який зберігся після ворожої атаки, вкрали мародери.

Однак жінка вирішила розпочати свою справу заново і вже шукає нове приміщення для магазину. Наталія зазначила, що він буде знаходитися на житловому масиві Перемога.

– Рибальский магазин "Летюча риба" шукає собі нову домівку на Перемозі. Цікавить площа від 50 квадратних метрів, на "червоній лінії". Ріелтор заряджений, але якщо хтось матиме пропозицію найближчим часом, маякуйте, – написала Наталія Новікова.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах