У Дніпропетровській області 30 рибалок опинилися на крижині, яку відірвало від берега

У Дніпропетровській області 30 рибалок опинилися на крижині, яку відірвало від берега -

У Дніпропетровській області 30 рибалок опинилися на крижині, яку відірвало від берега - фото: t.me/gunpvdp

Події
12 лютого 2023 14:30

Сьогодні, 12 лютого, у Дніпропетровській області приблизно 30 рибалок потрапили у пастку на крижині. Розпочалася рятувальна операція.

Як повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області, близько 11:45 до поліції надійшло повідомлення, що на Кам’янському водосховищі у Петриківському районі людям потрібна допомога. На місце події виїхали правоохоронці Петриківському та Кам’янського районів, водні поліцейські та рятувальники.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпропетровській області рятують рибалок -У Дніпропетровській області рятують рибалок - фото: t.me/gunpvdp

Виявилося, що близько 30 рибалок опинилися на крижині, яку відірвало від берега та розділило на частини. Наразі вдалося врятувати 15 чоловіків, їхньому життю нічого не загрожує. Зараз поліцейські намагаються надати допомогу іншим рибалкам, які все ще перебувають на льоду, відірвані від берега. Рятувальна операція триває.

Нагадаємо, що сьогодні вночі у Дніпропетровській області оголошували повітряні тривоги. Проте минулося без ворожих обстрілів. Жителі деяких районів Дніпропетровщини вночі могли чути гучні звуки – це результат роботи Протиповітряної оборони. Наші військові знищили ворожі дрони-камікадзе ще на підльоті до області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах