Як минула ніч на 12 лютого у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 12 лютого у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 12 лютого у Дніпропетровській області - фото: bbc.com

Події
12 лютого 2023 09:49

Жителі Дніпропетровської області вночі 12 лютого могли чути звуки вибухів. Стало відомо, що це було.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що вночі в області оголошували повітряні тривоги. Проте минулося без ворожих обстрілів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жителі деяких районів Дніпропетровщини вночі могло чути гучні звуки. Сергій Лисак пояснив, що це результат роботи нашої Протиповітряної оборони. Російські дрони-камікадзе були збиті ще на підльоті до Дніпропетровської області. Він також закликав місцевих жителів не обговорювати подібну інформацію в інтернеті, щоб не допомагати ворогу краще орієнтуватися.

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту знаходиться під контролем Збройних Сил України, розповів очільник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. Наші захисники продовжують наносити удари по районах зосередження живої сили ворога, складам боєприпасів та іншим важливим об’єктам противника. При цьому російські окупаційні війська обстрілюють мирні населені пункти.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах