У Дніпрі пішов сніг: яка ситуація у місті

У Дніпрі пішов сніг: яка ситуація у місті -

У Дніпрі пішов сніг: яка ситуація у місті - фото: dniprorada.gov.ua

Події
12 лютого 2023 10:44

Сьогодні, 12 лютого, холодний атмосферний фронт приніс у більшість регіонів України сніг та дощ. У Дніпрі на дорогах міста вже почали працювати комунальники.

Як повідомили у міській раді, наразі комунальники посипають магістралі та тротуари протиожеледною сумішшю. У першу чергу прибирають особливо небезпечні ділянки та організовують роботи з  обробки протиожеледними матеріалами основних магістралей, мостів, підйомів та спусків доріг.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У департаменті благоустрою та інфраструктури звернулися до водіїв з наполегливим проханням не заважати руху спецтехніки. Також автомобілі необхідно паркувати відповідно до правил, аби не заважати роботі спецтранспорту екстрених і комунальних служб.

Згідно з прогнозом погоди, протягом дня у Дніпрі буде похмуро. Ранковий сніг повинен закінчитися ще у першій половині дня. Більше ніяких опадів синоптики сьогодні не прогнозують.

Прогноз погоди у Дніпрі на 12 лютого 2023 -Прогноз погоди у Дніпрі на 12 лютого 2023 - фото: sinoptik.ua

Нагадаємо, що вночі в області оголошували повітряні тривоги. Проте минулося без ворожих обстрілів. Жителі деяких районів Дніпропетровщини вночі могли чути гучні звуки – працювала ППО.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах