У Дніпропетровській області може змінитися ситуація з відключеннями світла

У Дніпропетровській області може змінитися ситуація з відключеннями світла - фото

У Дніпропетровській області може змінитися ситуація з відключеннями світла - фото

Події
06 лютого 2023 17:50

У Дніпропетровській області ситуація зі світлом може погіршитися. 

Як повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі, це пов'язано з морозами, які насуваються на Дніпропетровщину та призводять до аварій на електромережах. Тому ситуація з графіками відключень світла зміниться. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Найближчим часом ситуація з графіками на Дніпропетровщині може змінитись, оскільки насуваються морози, які призводять до аварій на мережах, – йдеться в повідомленні ДТЕК Дніпровські електромережі.

Вже з вівторка, 7 лютого, у Дніпрі буде похмура погода. Температура повітря вночі буде до 7 градусів морозу, а вдень близько 3 градусів морозу. Можливий невеликий вітер швидкістю до семи метрів на секунду. Снігу чи дощу не очікується. 

Нагадаємо, що зараз у Дніпрі та області діють стабілізаційні графіки відключень світла. На 6 лютого НЕК Укренерго надав обмеження споживання для Дніпропетровської області лише на період з 06:00 до 24:00. Переглянути графік відключення у вашому будинку можна за цим посиланням

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах