У Дніпрі чоловік зарізав свого батька

У Дніпрі чоловік зарізав свого батька -

У Дніпрі чоловік зарізав свого батька - фото: dp.npu.gov.ua

Події
06 лютого 2023 15:48

У Чечелівському районі Дніпра сталося жорстоке вбивство – чоловік ножем вдарив власного батька.

Як повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області, злочин стався 4 лютого 10:00 в одному з будинків по вулиці Бородянській. Правоохоронці з’ясували, що між батьком та сином виник конфлікт. Тоді 30- річний чоловік вдарив батька ножем у груди. Від отриманих травм 64-річний чоловік помер на місці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці затримали нападника. На місці події знайшли знаряддя злочину – кухонний ніж. Слідчі повідомили затриманому про підозру в умисному вбивстві. Сьогодні, 6 лютого, суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські війська вдарили по одному з сіл, яке розташовується поблизу Марганця у Нікопольському районі. Внаслідок ворожого обстрілу постраждали приватний будинок та складське приміщення. Снаряди потрапили в дах будівель та на подвір’я. Внаслідок вибуху пошкоджено стіни, вікна та лінії електропередач. На місці влучань працювали правоохоронці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах