На Дніпропетровщині шукають свідків аварії, у якій загинула 22-річна дівчина

На Дніпропетровщині шукають свідків аварії, у якій загинула 22-річна дівчина

На Дніпропетровщині шукають свідків аварії, у якій загинула 22-річна дівчина - фото: nikopolnews.net

Події
06 лютого 2023 13:28

У Дніпропетровській області внаслідок ДТП загинула 22-річна дівчина. Розшукуються свідки смертельної аварії.

Подія сталася 9 січня цього року близько 08:00 на трасі Н08 "Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя" з боку напрямку Запоріжжя-Дніпро (село Братське) біля позначки 422 кілометр. Там автомобіль Toyota Camry "АЕ4003ТК" чорного кольору збив 22-річну дівчину, яка переходила дорогу на нерегульованому пішоході. Від отриманих травм вона загинула відразу. Авто злетіло з дороги у кювет. Про це повідомляє "Нікополь новини". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Очевидців аварії просять допомогти правоохоронцям. Якщо ви стали свідком цієї ДТП телефонуйте на лінію "102" або за номером: 093-74-30-925.

Нагадаємо, 5 лютого у Дніпропетровській області сталася ДТП на трасі М-30 Знам’янка – Луганськ – Ізварино поблизу селища Одарівка у Криничанській селищній територіальній громаді. За викликом одразу були направлені рятувальників селища міського типу Кринички, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області. Було встановлено, що водій автомобіля Mercedes Vito не впорався з керуванням та врізався у дерево. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах