Водія діставали рятувальники: на трасі під Дніпром сталася ДТП

Водія діставали рятувальники: на трасі під Дніпром сталася ДТП -

Водія діставали рятувальники: на трасі під Дніпром сталася ДТП - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
05 лютого 2023 10:15

У Дніпропетровській області сталася ДТП – автомобіль під час руху врізався у дерево. На місці події працювали рятувальники.

Аварія сталася сьогодні, 5 лютого, близько 06:30 на трасі М-30 Знам’янка – Луганськ – Ізварино поблизу селища Одарівка у Криничанській селищній територіальній громаді. За викликом одразу були направлені рятувальників селища міського типу Кринички, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як з'ясувалося, водій автомобіля Mercedes Vito не впорався з керуванням та врізався у дерево. Від удару у машини була пошкоджена передня частина. Водій опинився заблокованим в автомобілі та не міг самостійно вибратися. Рятувальники за допомогою спеціального обладнання допомогли 27-річному чоловіку. Потім постраждалого водія передали медикам. Його госпіталізували у лікарню.

Нагадаємо, що сьогодні у Дніпрі будуть діяти графіки стабілізаційних відключень. НЕК Укренерго надав на 5 лютого обмеження споживання для Дніпропетровської області лише на другу половину дня. У пікові години навантаження при поточній температурі повітря – це 55% від потреби електроенергії міста включаючи побутових споживачів, промисловість та критичну інфраструктуру.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах