В момент ракетного удару робили свічки для ЗСУ: історія загиблого подружжя з Дніпра

В момент ракетного удару робили свічки для ЗСУ: історія загиблого подружжя з Дніпра

В момент ракетного удару робили свічки для ЗСУ: історія загиблого подружжя з Дніпра - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
04 лютого 2023 17:29

Внаслідок ракетного удару по житловому будинку на Перемозі у Дніпрі загинули подружжя Максим і Наталія Швець. Їхня донька Анастасія Швець вижила.

46-річний Максим та його дружина Наталія жили на шостому поверсі будинку 118 на Набережній Перемоги. В момент ракетного удару вони були вдома на кухні та робили окопні свічки для ЗСУ. Після вибуху від кімнати, де перебували жінка та чоловік, залишилося провалля. Через декілька годин їх тіла знайшли під завалами рятувальники. Дивом вижила тільки їхня донька Анастасія, яка знаходилася в іншій кімнаті. Про це повідомили в проекті "Меморіал".

Там зазначили, що Максим Швець познайомився із Наталею у школі. Під час навчання в технікумі у них зав’язалися стосунки, а у 1996 році пара одружилася. Через два роки народилася донька Анастасія.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сестра Максима, Анастасія Швець розповіла, що у подружжя були теплі стосунки і вони завжди розуміли один одного.

23-річна донька Анастасія каже, що її тато все життя працював механіком у автосалоні і був майстром з великої літери. На дозвіллі він займався риболовлею та завжди міг прийти на допомогу. Разом із дружиною Максим допомагав безпритульним тваринам. Вже з 2014-го року пара допомагала українським військовим та виготовляли для них окопні свічки.

Внаслідок ракетного удару по Дніпру загинув Максим ШвецьВнаслідок ракетного удару по Дніпру загинув Максим Швець - фото: t.me/memorial_ukraine

Анастасія також розповіла, що вона була дуже близькою зі своїми батьками. Вони завжди її підтримували. Сім'я разом відпочивала на дачі та ходили по гриби. Влітку вони їздили на море або в Карпати.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах