У Дніпрі з-під завалів дістали батьків дівчини, яка сиділа на руїнах

У Дніпрі з-під завалів дістали батьків дівчини, яка сиділа на руїнах -

У Дніпрі з-під завалів дістали батьків дівчини, яка сиділа на руїнах - фото: hromadske.ua

Події
16 сiчня 2023 14:46

Батьків Анастасії Швець, яка дивом вижила внаслідок ракетної атаки 14 січня, знайшли мертвими під завалами.

Дівчина повідомила, що її батьків дістали з-під уламків зруйнованого російською ракетою будинку. Вони не вижили. Про це вона розповіла під час ефіру "Телеканал Київ".

За її словами, їй було все одно, що буде з нею, а головною метою було, щоб знайшли її батьків. Вона додала, що того дня її батьки на кухні робили свічки для українських військових, а вона в цей час перебувала у кімнаті. Коли оголосили повітряну тривогу, вони не передчували ніякої біди.

У громадській організації "Кішки шукають дім – Вірність" повідомили, що мама дівчини Наталя була волонтеркою та допомагала котикам.

- Ми плакали сьогодні разом з котиками з притулку, де так багато нагадує про Наташу. Ось лежаночка, яку вона подарувала! А це кігтєдрапки від неї. А тут вона вичосувала надпухнастих. А минулої неділі пригостила працівників капкейками, які сама робила. І мала бути тут поряд з нами зараз, бо Наташа приходила допомогати у вихідні, коли працівників не вистачало, – розповіли волонтери.

Декілька місяців тому23-річна Анастасія Швець втратила на війні коханого чоловіка. Наразі вона перебуває у лікарні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах