Просиділа на руїнах два тижні: у Дніпрі зі зруйнованого будинку врятували кішку

Просиділа на руїнах два тижні: у Дніпрі зі зруйнованого будинку врятували кішку -

Просиділа на руїнах два тижні: у Дніпрі зі зруйнованого будинку врятували кішку - фото: 9-channel.com

Події
02 лютого 2023 14:45

Учора, 1 січня, у Дніпрі на руїнах зруйнованого внаслідок ракетного удару будинку на Перемозі помітили кішку.

Мешканці будинку на Набережній Перемоги вчора забирали вцілілі речі зі зруйнованих квартир. Потрапити до помешкань вони змогли за допомогою підйомників. Через вікна вони виносили залишки того, що наживали багато років, передає "9 Канал".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наталя та Олександр також змогли потрапити до своєї квартири. Вони були здивовані, коли побачили там свою кішку Басю. Пухнаста улюблениця пробула сама у холодній та зруйнованій квартирі більше двох тижнів. У неї не було ні їжі, ні води. Її господарі дуже раді, що вона жива і її вдалося врятувати.

Нагадаємо, що судмедексперти завершили проведення усіх експертиз по загиблим унаслідок ракетного удару 14 січня. За результатами генетичних експертиз встановлено 42 особи, з них шість дітей. Залишилося два фрагменти, генотип яких встановлено, проте збігу з наданими на дослідження зразками родичів не виявлено.  Зараз у лікарнях Дніпра перебувають сім жінок, два чоловіка, та одна дитина. Їхній стан стабільний. Деякі постраждалі лікуються амбулаторно.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах