Ракетний удар по Дніпру: вдова загиблого тренера показала, як виглядає будинок усередині

Ракетний удар по Дніпру: вдова загиблого тренера показала, як виглядає будинок усередині -

Ракетний удар по Дніпру: вдова загиблого тренера показала, як виглядає будинок усередині - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
02 лютого 2023 11:46

Дружина тренера з боксу Михайла Кореновського показала, як виглядає зруйнована внаслідок ракетного удару квартира.

Ольга повернулася на місце трагедії, яка сталася 14 січня на Набережній Перемоги. Жінка зняла на відео, як зараз виглядає вціліла частину під’їзду та сходовий майданчик, де колись була її квартира. Від їхнього житла майже нічого не залишилося.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що Михайло Кореновський був заслуженим тренером України по боксу та старшим тренером збірної Дніпропетровської області. Разом з родиною він жив у будинку на житловому масиві Перемога 118, у який прилетіла ракета.

На момент ракетного удару дружина тренера разом з дітьми була на прогулянці. Михайло Кореновський приїхав додому після змагань і мав до них приєднатися, але не встиг. Сім’я сподівалася, що його знайдуть живого під завалами. Однак рятувальники повідомили, що чоловік загинув. У тренера залишилися дружина та троє дітей.

Церемонія прощання з Михайлом відбулася 17 січня. Попрощатися з тренером прийшли сотні людей. Серед них були рідні, друзі, колеги, учні та інші дніпряни.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах