Від обстрілу Дніпра загинув заслужений тренер України: фото його кухні облетіло весь світ

Від обстрілу Дніпра загинув заслужений тренер України: фото його кухні облетіло весь світ

Від обстрілу Дніпра загинув заслужений тренер України: фото його кухні облетіло весь світ - фото: rbc.ua

Події
16 сiчня 2023 12:44

Внаслідок ракетного удару по Дніпру 14 січня 2023 року загинув заслужений тренер України з боксу Михайло Кореновський. Фото його частково вцілілої жовтої кухні побачив весь світ.

Михайло Кореновський був заслуженим тренером України по боксу та старшим тренером збірної Дніпропетровської області. Разом з родиною він жив у будинку на житловому масиві Перемога 118, у який прилетіла ракета. Про це повідомили на сторінці Спортивного комітету України у Facebook.

– Росія вбила заслуженого тренера України з боксу.Жахливі новини з Дніпра. У зв’язку з обстрілом 14 січня, було знищено під’їзд багатоквартирного будинку, в якому проживав тренер з боксу Куреновський Михайло, – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У комітеті зазначили, що на момент ракетного удару дружина тренера разом з дітьми була на прогулянці. Михайло Кореновський приїхав додому після змагань і мав до них приєднатися. Але не встиг. Сім’я надіялась, що його знайдуть живого під завалами. Однак рятувальники повідомили, що чоловік загинув. У тренера залишилися дружина та троє дітей.

Згодом у мережі публікували фото з уцілілою жовтою кухнею. Як виявилося це була квартира загиблого тренера.

Жовта кухня, яка частково уціліла після ракетного ударуЖовта кухня, яка частково уціліла після ракетного удару - фото: t.me/TCH_channel

Також близькі поділилися у мережі відео щасливої родини Михайла Кореновського до обстрілу. На ньому родина на кухні святкує День народження однієї з донечок.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах