У Дніпрі попрощалися із тренером по боксу, який загинув від ракетного удару

У Дніпрі попрощалися із тренером по боксу, який загинув від ракетного удару

У Дніпрі попрощалися із тренером по боксу, який загинув від ракетного удару - фото: suspilne.media

Події
17 сiчня 2023 14:36

Сьогодні, 17 січня, у Дніпрі попрощалися із заслуженим тренером України по боксу Михайлом Кореновським. Він загинув від ракетного удару по будинку 14 січня.

Церемонія прощання відбулася 17 січня в ігровій залі Придніпровської державної академії фізичної культури та спорту. Попрощатися з тренером прийшли сотні людей. Серед них, рідні, друзі, колеги, учні та інші дніпряни.

У Дніпрі попрощалися з Михайлом КореновськимУ Дніпрі попрощалися з Михайлом Кореновським - фото: suspilne.media

У чоловіка залишилися дружина і двоє дітейУ чоловіка залишилися дружина і двоє дітей - фото: suspilne.media

Також провести в останню путь Михайла Кореновського приїхали тренери з усієї України. Один з них тренував чоловіка, коли той проживав у Одесі. Він згадує загиблого як дуже цілеспрямовану людину, повідоляє 5 канал. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, Михайло Кореновський був заслуженим тренером України по боксу та старшим тренером збірної Дніпропетровської області. Разом з родиною він жив у будинку на житловому масиві Перемога 118, у який прилетіла ракета.

На момент ракетного удару дружина тренера разом з дітьми була на прогулянці. Михайло Кореновський приїхав додому після змагань і мав до них приєднатися. Але не встиг. Сім’я надіялась, що його знайдуть живого під завалами. Однак рятувальники повідомили, що чоловік загинув. У тренера залишилися дружина та троє дітей. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах