У Дніпропетровській області горіли будинки: є загиблий та постраждалі

У Дніпропетровській області горіли будинки: є загиблий та постраждалі

У Дніпропетровській області горіли будинки: є загиблий та постраждалі - фото умовне: facebook.com/MNSDNE

Події
30 сiчня 2023 11:08

Ввечері 29 січня та сьогодні зранку, 30 січня, у Дніпропетровській області сталося три пожежі у житлових будинках. На жаль, загинув чоловік та постраждало двоє людей.

Як повідомили у ДСНС Дніпропетровської області, сьогодні, близько 08:18, у селищі Петриківка Дніпровського району горів приватний будинок. На місце одразу приїхали рятувальники та почали гасити полум’я.

Під час ліквідації займання всередині оселі вогнеборці виявили тіло чоловіка, 1973 року народження. Вогонь також знищив домашні речі на площі 20 квадратних метрів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще одна пожежа сталася сьогодні близько шостої ранку у селищі Софіївка Криворізького району. По прибуттю рятувальники встановили, що займання виникло у квартирі на першому поверсі 2-поверхового житлового будинку. Господарка в цей момент перебувала всередині оселі і отруїлася димом. Ще до прибуття вогнеборців вона вийшла на вулицю. Жінку госпіталізували до лікарні.

Вогонь знищив домашнє майно в кімнаті квартири на площі 15 квадратних метрів.

Пізно ввечері 29 січня у селищі Дніпровське Кам’янського району також сталася пожежа, внаслідок якої постраждав чоловік. На вулиці 36-ї гвардійської стрілецької дивізії горіла квартира на останньому поверсі 5-типоверхового будинку. Власник помешкання самостійно відчинив вхідні двері та, впустивши вогнеборців всередину, покинув задимлену оселю. Його направили на обстеження до лікарні. Вогонь пошкодив домашнє майно у кімнаті кухні. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах