У Дніпрі 26 січня не працюватиме електротранспорт

У Дніпрі 26 січня не працюватиме електротранспорт -

У Дніпрі 26 січня не працюватиме електротранспорт - фото: det-dnipro.dp.ua

Події
26 сiчня 2023 09:50

Сьогодні, 26 січня, у Дніпрі призупинили рух електротранспорту – технічні рейси електротранспорту не будуть курсувати.

Як повідомили у департаменті транспорту, Укренерго встановило ліміти споживання електричної енергії по області, що призвело до відключення тягових підстанцій. Наразі призупинено рух технічних рейсів електротранспорту. Після стабілізації ситуації рух транспорту буде відновлено.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зараз у місті продовжують працювати 90 автобусних маршрутів загальною кількістю 835 автобусів, з них 173 – великої місткості.

Нагадаємо, що сьогодні зранку, 26 січня, через загрозу ракетного удару у Дніпропетровській області запровадили екстрені відключення світла.

У ДТЕК "Дніпровські електромережі" повідомили, що введення екстрених відключень – це превентивний крок, який дозволить уникнути значних пошкоджень енергетичної інфраструктури. Відразу після зниження загрози ракетного удару фахівці поступово будуть повертати світло.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук закликав жителів регіону бути пильними і реагувати на сигнали повітряної тривоги.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах