У Дніпрі будуть вимикати світло 24 січня: графік

У Дніпрі будуть вимикати світло 24 січня: графік

У Дніпрі будуть вимикати світло 24 січня: графік - фото: slovoidilo.ua

Події
24 сiчня 2023 09:16

Сьогодні, 24 січня, у Дніпропетровській області вимикатимуть світло за стабілізаційними графіками.

Як повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі, на 24 січня НЕК "Укренерго" надав ліміти споживання для нашого регіону на рівні 1192 МВт на день та 1062 МВт на ніч. Це 54% від потреби електроенергії області при поточній температурі повітря, включаючи населення, промисловість та критичну інфраструктуру.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Енергетики запевняють, що докладатимуть максимум зусиль, аби сьогодні світло вимикали за стабілізаційними графіками. Ознайомитися з ними можна за посиланням.

Однак жителів також закликають помірно споживати електроенергію та вимикати всі прилади з розеток в період, коли немає світла. Це допоможе уникнути масштабних аварій на електромережах через перевантаження.

Нагадаємо, на покращення ситуації з електропостачанням повпливає настання весни і такі фактори, як підвищення температури і зростання тривалості світлового дня. Тобто ситуація з постачаням електрики може стати кращою, починаючи із середини березня – початку квітня. Про це розповів заступник глави Офісу президента Ростислав Шурма під час проведення Всесвітнього економічного форуму в Давосі.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах