Лукашук прокоментував новий наступ окупантів на різних напрямках фронту

Лукашук прокоментував новий наступ окупантів на різних напрямках фронту

Лукашук прокоментував новий наступ окупантів на різних напрямках фронту - фото: adm.dp.gov.ua

Події
23 сiчня 2023 11:36

Останнім часом у мережі набирає розголосу інформація про можливий новий наступ армії РФ на різних напрямках фронту. Вона сіє паніку та тривогу у населення. Голова Дніпропетроської обласної ради Микола Лукашук прокоментував це.

За його словами, жоден з телеграм-каналів, які розповсюджують повідомлення про наступ окупантів не мають перевіреної та точної інформації. Також невідомо про плани ЗСУ.

Зважаючи на це, Микола Лукашук зазначив, що ворог спеціально проводить інформаційно-психологічні операції, аби викликати паніку та тривогу у населення. Росіяни можуть також це використовувати. Тому він закликає жителів довіряти лише офіційним джерелам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, Лукашук ще раз запевнив, що зараз оборона нашої країни сильніша, а її рубежі надійно захищені. Також він підкреслив, що Україна має величезну підтримку від партнерів Заходу. 

Посилаючись на слова голови Об'єднаного комітету начальників штабів, генерала США Марк Міллі, Микола Лукашук написав, шо перемога та деокупація всіх захоплених територій може відбутися у цьому році.

– Санкції почали працювати, ціна на російську нафту падає, є статистика щодо зниження російських доходів. Все це вказує на те, що довго росія воювати не зможе. Як би ворог це не спростовував і що б не заявляв. Плюс – готується новий пакет санкцій. У нас є підтримка партнерів та світу. Ми ведемо справедливу війну за свою Україну. Війну за існування держави, боротьбу за свободу українців, – зауважив Микола Лукашук.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах