У Дніпрі виставили на аукціон торговий центр "Караван"

У Дніпрі виставили на аукціон торговий центр "Караван" -

У Дніпрі виставили на аукціон торговий центр "Караван" - фото: rau.ua

Події
22 сiчня 2023 12:35

У Дніпрі на аукціон виставили один із найбільших торгових центрів Дніпра – "Караван". Його вартість оцінили у більше ніж півмільярда гривень.

У Фонді гарантування вкладів фізичних осіб повідомили, що 30 січня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитним договором банку, який був укладений з юридичною особою. У заставу за кредитом був переданий ТЦ "Караван" у Дніпрі. Його площа складає більше 100 тисяч квадратних метрів, а розташовується він на лівому березі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, у заставу банку передано корпоративні права (право на частку в статутному капіталі юрособи в розмірі 100%) та майнові права (право вимоги на отримання грошової виручки за оренду приміщення за 175 договорами оренди). Компанія-позичальник зареєстрована у Києві, а в грудні 2022 року було порушено справу про її банкрутство.

Початкова ціна лоту складає 555,7 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські війська вдарили по Дніпропетровській області. Ворог тричі за ніч обстріляв Нікопольський район з важкої артилерії. По мирним містам та селам випустили понад 30 снарядів. Унаслідок обстрілів місцеві жителі не постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах