Окупанти з важкої артилерії обстріляли Дніпропетровську область

Окупанти з важкої артилерії обстріляли Дніпропетровську область -

Окупанти з важкої артилерії обстріляли Дніпропетровську область - фото умовне: volynnews.com

Події
22 сiчня 2023 09:26

У ніч на 22 січня російські війська знову атакували Дніпропетровську область. Під прицілом ворога опинився Нікопольський район.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що російські окупанти вдарили по Марганецькій громаді. Ворог тричі за ніч обстріляли район з важкої артилерії. По мирним містам та селам випустили понад 30 снарядів. Унаслідок обстрілів місцеві жителі не постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Найбільше дісталося самому Марганцю. Там пошкоджені ліцей, промислове підприємство, насосна станція водоканалу, адміністративна будівля. У селі поряд снаряди пошкодили лінію електропередач – півтисячі родин лишилися без світла. Аварійні бригади уже почали працювати на місці.

В інших населених пунктах громади наслідки ворожої атаки ще з'ясовуються. У решті районів Дніпропетровської області ніч минула без надвзичайних подій та обстрілів. На ранок все спокійно.

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту знаходиться під контролем Збройних Сил України, запевнив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. За інформацією Генштабу, окупанти продовжують обстрілювати з усього спектру артилерії населені пункти на правому березі Дніпра.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в:

Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах