У Дніпрі чоловік обстріляв дитячий будинок

У Дніпрі чоловік обстріляв дитячий будинок -

У Дніпрі чоловік обстріляв дитячий будинок - фото: dp.npu.gov.ua

Події
22 сiчня 2023 11:30

У Дніпрі затримали чоловіка, який стріляв по дитячому будинку сімейного типу. Внаслідок цього були пошкоджені вікна і стіни будівлі, а також автомобіль.

Інцидент трапився у четвер, 19 січня, близько 19-ї години вечора на вулиці Житомирській. Чоловік з вогнепальної зброї стріляв по дитячому будинку, у якому у той час перебували шестеро дітей. Ніхто з них не постраждав, повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце події негайно виїхали правоохоронці. Вони зібрали речові докази, опитали свідків та встановили, що до злочину причетний 38-річний містянин, який живе неподалік. Наступного дня, 20 січня, його затримали та вручили йому письмове повідомлення про підозру у хуліганстві.

Чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. Наразі призначено ряд експертиз, слідство триває.

Нагадаємо, що сьогодні вночі ворог вдарив по Дніпропетровській області. Ворог тричі за ніч обстріляв Нікопольський район з важкої артилерії. По мирним містам та селам випустили понад 30 снарядів. Унаслідок обстрілів місцеві жителі не постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах