"Спи спокійно, мій ангел": син написав листа мамі, яка загинула від обстрілу Дніпра

"Спи спокійно, мій ангел": син написав листа мамі, яка загинула від обстрілу Дніпра

"Спи спокійно, мій ангел": син написав листа мамі, яка загинула від обстрілу Дніпра - фото: facebook.com/irina.salamatenko

Події
20 сiчня 2023 16:42

У Дніпрі внаслідок ракетного удару по житловому будинку на ж/м Перемога загинуло 46 людей. Серед них Ірина Саламатенко, яка в момент вибуху йшла поруч та отримала травми несумісні з життям. У жінки залишилися чоловік, 13-річний син та 6-річна донька. Хлопчик написав листа загиблій мамі.

Зворушливий текст, який написав син своїй мамі, опублікував чоловік Ірини Саламатенко Ігор на її сторінці у Facebook. Після загибелі жінки у лікарні йому віддали її телефон, який вцілів.

– Наш син Ігор (так, він також Ігор). Самостійно написав листа до мами та для всіх, хто зміг прийти на прощання. Я не виправив жодного слова. Це його текст, який я з його дозволу опублікую в ії пам'ять та на ії честь, – написав чоловік.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

13-річний син Ігор зазначив у своєму листі, що загибель мами це дуже велика трагедія для їхньої родини. Хлопчик написав, що таких як вона не існує. За його словами, Ірина була унікальною та ідеальною в усьому. Вона була стоматологом та волонтером, яка допомагала військовим.

– Неможливо передати словами, наскільки це величезна трагедія для нашої родини, для нашого району, для нашого міста, для мене... Моя мама була найпрекраснішою, найкрасивішою, найрозумнішою і найдобрішою дівчиною, яку я колись знав. Такої людини як моя матуся просто неможливо описати словами, немає таких філософів які змогли б підібрати такі слова, немає таких словників які могли б містити ті слова які підходять до її доброти, характеру і душі, як каже мій тато – "Вона була унікальна". І вона дійсно була просто ідеальною у всьому... Ми любили маму до нескінченності, і будемо любити, її посмішка змушувала посміхатися інших, її теплі слова змушував відчувати це саме тепло в грудях, а її краса і зовнішність зачаровувала погляд. Вона була стоматологом і волонтером, яка допомагала нашим воїнам боротися за нас і за нашу свободу, – йдеться у листі. 

Хлопчик також згадав як вони подорожували всією родиною, борщ мами та її сміх. В кінці листа він називає жінку ангелом та запевняє, що вони ніколи її не забудуть і будуть любити.

Крім цього, Ігор також висловив свої почуття щодо росіян, які вбили його рідну людину. 

Син загиблої Ірини Саламатенко написав листа маміСин загиблої Ірини Саламатенко написав листа мамі - фото скриншот: facebook.com/irina.salamatenko

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах