У Дніпрі попрощалися з подружжям із Запорізької області, яке загинуло від обстрілу

У Дніпрі попрощалися з подружжям із Запорізької області, яке загинуло від обстрілу

У Дніпрі попрощалися з подружжям із Запорізької області, яке загинуло від обстрілу - фото: facebook.com/Дмитро Гак

Події
20 сiчня 2023 14:14

У четвер 19 січня у Дніпрі попрощалися із Дмитром Гузем та Анастасією Ігнатенко. Подружжя загинуло 14 січня внаслідок ракетного удару по житловому будинку на ж/м Перемога.

Раніше сім'я жила у місті Токмак Запорізької області. Згодом вони евакуювалися у Дніпро. До будинку на Перемозі, в який влучила ракета, сім'я переїхала за тиждень до трагедії. Після вибуху їх шукали під завалами три дні. 1,5-річного сина Макара не знайшли, пише "Суспільне".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Анастасія Ігнатенко була майстринею спорту України зі стрибків на акробатичній доріжці, неодноразовою чемпіонкою Запорізької області, призеркою чемпіонатів України. У Дніпрі працювала тренеркою з акробатики.

Попрощатися із загиблим подружжям прийшли рідні, друзі, колеги та батьки учнів, яких тренувала Анастасія.

У Дніпрі попрощалися із подружжям, яке загинуло від ракетного ударуУ Дніпрі попрощалися із подружжям, яке загинуло від ракетного удару - фото: suspilne.media

Колега Ольга Конакова розповідає, що жінка була дуже працьовитою та цілеспрямованою. За словами матерів учнів, діти її дуже любили і досі чекають на заняття з нею. 

– Брала маленького свого синочка. Діти також це любили, бо вона називала його маленьким тренером і вони з ним гралися. Діти очікують занять. Я не знаю, як їм сказати, що їх не буде, – розповіла мати учня.

Ще одна мати дитини, яку тренувала Анастасія, розповідає, що таку тренерку неможливо більше знайти.

Чоловік Анастасії Дмтро Гузь займався бізнесом. Його друг розповів, що разом з коханою він познайомився ще 20 років тому у рідному Токмаку. Чоловіка також згадують як добру і чуйну людину.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах