У Дніпрі через ракетний удар по багатоповерхівці загинула сім'я із Запорізької області

У Дніпрі через ракетний удар по багатоповерхівці загинула сім'я із Запорізької області

У Дніпрі через ракетний удар по багатоповерхівці загинула сім'я із Запорізької області - фото: facebook.com/Дмитро Гак

Події
18 сiчня 2023 13:05

14 січня окупанти нанесли ракетний удар по багатоповерхівці у Дніпрі. Загинуло 45 людей. Серед них сім'я родом із Токмака Запорізької області.

Дмитро Гузь, його дружина Анастасія Ігнатенко та їхній півторарічний син Макар переїхали з окупованого Токмака до Дніпра. Вони орендували квартиру у дев'ятиповерховому будинку 118 на ж/м Перемога. 14 січня саме в нього влучила ворожа ракета. Родина загинула.

Відомо, що Анастасія Ігнатенко була майстером спорту зі спортивної акробатики. Вона вісім років працювала у спортивному клубі "Віват" та була суддею національної категорії. Про це повідомив її начальник Дмитро Гак.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Внаслідок ракетного удару по житловому будинку у Дніпрі, загинула тренер з акробатики Анастасія Ігнатенко разом зі своєю родиною. 8 років Настя була частиною нашого клубу, дбайливим тренером, уважним педагогом та суддею Національної категорії, яку поважали та любили не лише у Дніпрі, а й у всій Україні, – написав Дмитро Гак.

Натомість голова Токмацької міської військової адміністрації Олександр Чуб підтвердив журналістам Суспільного, що на місці ракетного удару рятувальники знайшли тіло лише чоловіка Анастасії Дмитра Гузя. Він зазначив, що його дружина та півторарічний син наразі офіційно вважаються зниклими безвісти.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах