Що зараз з молодою мамою, яку врятували з-під завалів у Дніпрі

Що зараз з молодою мамою, яку врятували з-під завалів у Дніпрі -

Що зараз з молодою мамою, яку врятували з-під завалів у Дніпрі - фото: t.me/tymoshenko_kyrylo

Події
19 сiчня 2023 15:22

У Дніпрі з-під завалів зруйнованого будинку на Перемозі врятували 27-річну жінку. У лікарню її доправили у важкому стані з сильним переохолодженням.

Головлікар обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко розповів, що Катя майже добу провела під завалами. В цей час вона змогла дотягнутися до телефону та руці та відповісти на дзвінок мами. Згодом рятувальники дістали її з-під десятків тон будівельних уламків.

- Про вибух говорити не може, одразу плаче. Попросив написати – рука тремтить, думки тільки про близьких. Спілкується із психологом, – розповів Риженко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Коли Катю доставили до Мечникова, температура її тіла ледь дотягнула до 31 градуса. На її руках залишилися садна, які нагадують про трагедію. У реанімації жінка отримала багато ліків – колір обличчя із сіро-землистого став рожевим. Вона навіть намагається усміхатися.

- Всі від неї приховують правду, але її душу приховати неможливо, – написав головлікар.

Ось що написала Катя -Ось що написала Катя - фото: facebook.com/rsa010963

Нагадаємо, що 14 січня росіяни вдарили ракетою по житловому будинку на Набережній Перемозі. Внаслідок атаки загинули 45 людей, серед них шестеро дітей. Постраждали близько 80 людей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах