Що зараз з постраждалими внаслідок ракетного удару у Дніпрі

Що зараз з постраждалими внаслідок ракетного удару у Дніпрі -

Що зараз з постраждалими внаслідок ракетного удару у Дніпрі - фото: adm.dp.gov.ua

Події
19 сiчня 2023 11:44

Після ракетного удару по будинку у Дніпрі, який стався 14 січня, до лікарень продовжують звертатися постраждалі. На сьогодні їхня кількість зросла до 80 людей.

Як повідомили у Дніпропетровській ОВА, наразі на стаціонарному лікуванні залишаються 24 людей – 21 дорослий та троє дітей. Троє людей перебувають у реанімації, у тому числі одна дитина.

У день трагедії переважну більшість постраждалих доставили "швидкі". Дехто з постраждалих звертався самостійно, розповів заступник директора однієї з лікарень Олександр. У цьому медзакладі постраждалих було найбільше – 32. Половину з них вже виписали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дев’ятьом людям допомогу надали амбулаторно. Від госпіталізації вони відмовилися. Вісьмох пацієнтів направили до реанімації. Нині там залишається тільки одна жінка, яку дістали з-під завалів на наступний день після трагедії. У неї було загальне переохолодження, а зараз її стан стабільний.

Життю жодного з 17 пацієнтів, які залишаються у цьому медзакладі, нічого не загрожує. Поступово їх виписуватимуть. Одну 19-річну дівчину, яка отримала важку травму обличчя, направили до Львова. Вона буде лікуватися за кордоном – у спеціалізованій клініці у Польщі у відомого пластичного хірурга.

У ніч трагедії у цій лікарні одночасно працювало понад десять медичних бригад – це анестезіологи, нейро- та щелепно-лицьові хірурги, а ще травматологи і операційні медсестри.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах