Рятувала дітей, які постраждали від атаки: у Дніпрі потрібна допомога лікарю

Рятувала дітей, які постраждали від атаки: у Дніпрі потрібна допомога лікарю -

Рятувала дітей, які постраждали від атаки: у Дніпрі потрібна допомога лікарю - фото: adm.dp.gov.ua

Події
19 сiчня 2023 14:07

У Дніпрі внаслідок російської атаки 14 січня була зруйнована квартира Світлани Шахової – завідувачки відділення у Регіональному медичному центрі (Перинатальному центрі), яка врятувала багато дитячих життів.

Як розповів акушер-гінеколог Євген Петренко, Світлана Юріївна працює лікарем-неонатологом. Вона робила все можливе, щоб діти були живі і здорові, та виходжувала навіть безнадійних маленьких пацієнтів.

Під час ракетного удару 14 січня жінка була вдома – на другому поверсі, де вона жила разом з донькою та внучкою. Їй вдалося вибратися з помешкання, яке було заблоковано уламками стін. Після цього Світлана Юріївна почала надавати невідкладну допомогу двом постраждалим дітям і супроводжувала їх до лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Унаслідок ворожої атаки в квартирі жінки не залишилося нічого цілого – ні речей, ні одягу, ні даху над головою. Зараз її родині потрібна допомога.

Дізнатися, як допомогти Світлані Шаховій, можна за посиланням.

Нагадаємо, що 14 січня росіяни вдарили ракетою по житловому будинку на Набережній Перемозі. Внаслідок атаки загинули 45 людей, серед них шестеро дітей. Постраждали близько 80 людей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах