Визначили суму компенсації, яку виплатять жителям зруйнованого будинку у Дніпрі

Визначили суму компенсації, яку виплатять жителям зруйнованого будинку у Дніпрі

Визначили суму компенсації, яку виплатять жителям зруйнованого будинку у Дніпрі - фото: adm.dp.gov.ua

Події
17 сiчня 2023 11:08

У Дніпрі сім'ям, житло яких знищила російська ракета 14 січня, допоможуть коштами на придбання нової оселі.

Так, постраждалим родинам виплатять готівкою по мільйону гривень. За ці кошти люди зможуть купити нове житло на вторинному ринку. Таке рішення прийняла міська рада Дніпра. Про це у ефірі 5 каналу повідомив Голова Громадської ради Геннадій Корбан.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, близько 240 сімей втратили житло через ракетний удар 14 січня. В першу чергу влада буде займатися тим, щоб вони отримали нові власні оселі. 

– Близько 240 сімей втратили житло. Тому ми хочемо допомогти людям вирішити їхнє квартирне питання. У цьому випадку міськрада виділятиме від себе мільйон гривень на кожну таку родину для покупки квартири. Плюс благодійні фонди, які вже зібрали чимало грошей і ці гроші також співфінансуватимуть житло для людей. Ось це я вважаю конкретна допомога, яка має негайно здійснитися, аби люди купили на вторинному ринку квартири. Бо будівництво житла, відновлення будинку це все займає роки та місяці, а людям треба жити завтра. Їм потрібний дах над головою, – сказав Геннадій Корбан.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах