У Дніпрі через ракетну атаку зруйновано 236 квартир: що буде з власниками

У Дніпрі через ракетну атаку зруйновано 236 квартир: що буде з власниками -

У Дніпрі через ракетну атаку зруйновано 236 квартир: що буде з власниками - фото: dniprorada.gov.ua

Події
16 сiчня 2023 15:22

Міський голова Дніпра розповів, що зараз розселяють людей з будинку на Набережній Перемоги. Також їм виплатять компенсацію.

У Дніпрі триває рятувальна операція на місці трагедії, яка сталася 14 січня на житловому масиві Перемога. У міській раді повідомили, що допомагають постраждалим із тимчасовим житлом і готують виплати грошової допомоги. Також багато людей і волонтерів приносять їжу і теплі речі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Борис Філатов в ефірі телеканалу "Прямий" розповів, що людей розселяють по гуртожиткам, але їм потрібно буде постійне житло. За приблизними оцінками, відбудові не підлягають 236 квартир.

Нині на місці зруйнованої частини багатоповерхівки закінчують розбирати завали та демонтують плити, що нависають. Тут працює також комунальна техніка. Після вибуху до рятувальників надійшло 46 повідомлень про зниклих безвісти. Нині 34 осіб ще шукають під завалами. 75 людей зазнали поранень. Наразі відомо, що загинули 40 людей, у тому числі троє дітей.

Сьогодні стало відомо, що з-під завалів будинку дістали батьків дівчини, яка дивом вижила після ракетного удару.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах