Дніпровські десантники за кілька годин знищили п'ять машин окупантів

Дніпровські десантники за кілька годин знищили п'ять машин окупантів

Дніпровські десантники за кілька годин знищили п'ять машин окупантів - фото умовне: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
10 сiчня 2023 15:08

У вересні 2022 року бійці 25-ї Січеславської повітрянодесантної бригади за кілька годин знищили п'ять ворожих автомобілів. Військові розповіли, як це зробили.

Ліквідувати техніку окупантів вдалося в районі насленого пункту Ямполівка Донецької області. Тоді бійці отримали завдання двома танками перекрити дорогу в районі села. Вони висунулися на перехрестя та відразу побачили перший ворожий "КамАЗ" з піхотою. Український танк швидко відпрацював по авто та знищив ворогів. Про це розповів військовий Сергій з позивним "Їжак", який воює у складі 25-ї Січеславської повітрянодесантної бригади.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Боєць додав, що після того, як знищили перший автомобіль, він швидко визначив позиції танків та своїх розрахунків і разом з іншими побратимами розпочав полювання. Так їм вдалося ліквідувати п'ять авто окупантів.

– Тільки зайняли позиції, як з’явилася друга машина, яку ми також знищили. У ній був підполковник із сибірського військового округу РФ. За пів години ми знищили третю машину, яка перевозила продукти. Причому влучило в кабіну, а кузов та вантаж залишилися цілими. Ще за пів години ми знищили четверту машину з боєприпасами. Я вже почав жартувати про нову "Чорнобаївку". П’ятим ще через годину на перехрестя приїхав російський "Тигр", якій також тут загинув, – розповів військовий Сергій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах