Окупанти двічі за ніч обстріляли Дніпропетровську область

Окупанти двічі за ніч обстріляли Дніпропетровську область -

Окупанти двічі за ніч обстріляли Дніпропетровську область - фото умовне: t.me/landforcesofukraine

Події
09 сiчня 2023 09:06

У ніч на 9 січня російські війська атакували Дніпропетровську область. Під ворожим прицілом знову опинився Нікопольський район.

Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що росіяни за ніч двічі обстріляли Нікопольщину з важкої артилерії. Окупанти завдали удару по Червоногригорівській та Марганецькій громадах.

Ворог скерував на населені пункти щонайменше десяток снарядів. Внаслідок обстрілів ніхто з місцевих жителів не постраждав. Наслідки атак наразі з’ясовуються.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В інших районах Дніпропетровської області вночі оголошували повітряну небезпеку, проте там обійшлося без надзвичайних подій. На ранок ситуація залишається спокійною.

Щодо ситуації на фронті – на Криворізькому напрямку фронту вона повністю перебуває під контролем ЗСУ, зазначив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. На Херсонському напрямку ворог обороняється. Наші підрозділи протягом минулого тижня завдавали точних ударів по пунктам управління, районам зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів.

За інформацією Генерального штабу ЗСУ, що надійшла вчора, наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два райони зосередження живої сили та склад пально-мастильних матеріалів окупантів. Також вчора силами ПК "Схід" у небі над нашою областю знищено ворожого безпілотника-розвідника.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах