У Дніпрі з-під капота автомобіля дістали кішку

У Дніпрі з-під капота автомобіля дістали кішку -

У Дніпрі з-під капота автомобіля дістали кішку - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
02 сiчня 2023 09:57

Рятувальники Дніпра дістали з-під капота автомобіля кішку, яка застрягла там і не могла самостійно вибратися.

У неділю, 1 січня, близько 20:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на проспекті Героїв у Соборному районі міста під капотом автомобіля застрягла кішка. За викликом виїхали дніпровські рятувальники, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Коли ДСНСники приїхали на місце, то побачили у моторному відсіку безпорадну тварину. Вона так сильно застрягла серед численних деталей, що навіть не могла поворухнутися. За деякий час надзвичайники спромоглися визволити пухнастика з пастки.

Небайдужа жінка забрала травмовану тваринку до себе та пообіцяла знайти фахівців, які зможуть надати кішці кваліфіковану медичну допомогу.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 2 січня, російські війська атакували Дніпропетровську область ракетами, дронами-камікадзе та важкою артилерією. Наша Протиповітряна оборона знищили чотири ворожі цілі. Ракету вдалося збити на підході до Дніпра. Внаслідок обстрілів ніхто з людей не постраждав.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах