Біля Дніпра збили російську ракету: як минула ніч на 2 січня

Біля Дніпра збили російську ракету: як минула ніч на 2 січня -

Біля Дніпра збили російську ракету: як минула ніч на 2 січня - фото: suspilne.media

Події
02 сiчня 2023 09:09

Ніч на 2 січня була напруженою – окупанти атакували Дніпропетровську область ракетами, дронами-камікадзе та важкою артилерією.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко зазначив, що військові з повітряного командування "Схід" не дали ворогу шансів. Наші захисники знищили усі чотири повітряні цілі ворога. Так, вони збили ракету Х-59МК2 та три дрони-камікадзе, які мали б зруйнувати нашу енергетичну інфраструктуру. "Шахеди" збили у Дніпровському та Кам’янському районах, ракету – на підході до Дніпра.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Кам’янському районі уламки збитого баражуючого боєприпасу впали на приватне підприємство. Внаслідок цього сталося займання. Пожежу вогнеборці уже загасили.

Окрім цього, росіяни обстріляли з важкої артилерії Нікопольський район. Чотири рази окупанти вдарили по Нікополю та Марганцю. У міста прилетіли більше 20 снарядів. Через ворожий обстріл пошкоджена база відпочинку. Деталі атак наразі ще уточнюються.

У всіх випадках минулося без постраждалих. В інших районах вночі оголошували повітряну тривогу, проте минулося без надзвичайних подій. На ранок все спокійно.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах