Розірвало живіт та ноги: у Дніпрі рятують жінку, біля якої вибухнув снаряд

Розірвало живіт та ноги: у Дніпрі рятують жінку, біля якої вибухнув снаряд -

Розірвало живіт та ноги: у Дніпрі рятують жінку, біля якої вибухнув снаряд - фото: facebook.com/rsa010963

Події
28 грудня 2022 14:19

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова кожного дня рятують цивільних та військових, які отримали важкі поранення.

Головлікар Сергій Риженко розповів ще одну історію порятунку. Так, 51-річна Ольга працювала у селі біля Мар’їнки у Донецькій області, вона вирощувала хліб. Тут щодня лунають вибухи. З рідних у неї залишився тільки брат, а доньки виїхали за кордон.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Два тижні тому жінка їхала на велосипеді, коли перед нею вибухнув снаряд. Відламками їй розірвало живіт та ноги. Рідний брат заніс Ольгу у машину "швидкої". Він тримав її за руку, кричачи про порятунок. За півтори години жінку привезли до лікарня Мечникова.

- Гемоглобін - 30, кишківник зовні, ноги у відкритих ранах. Перелито кілька літрів крові. Цілу ніч хірург Роман Пелех та анестезіолог Оксана Троян з’єднували те, що з’єднати майже неможливо. Все вдалося. Ольга почала їсти, цілувала руки лікарям, які врятували її життя. Головне питання до брата – як там мій велосипед? Я ще хочу їздити. Життя повертається. Ольга починає вставати. А ще нещодавно здавалося, що від життя нічого не залишилося, – написав Сергій Риженко.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах