Окупанти обстріляли Дніпропетровську область з РСЗВ та важкої артилерії

Окупанти обстріляли Дніпропетровську область з РСЗВ та важкої артилерії -

Окупанти обстріляли Дніпропетровську область з РСЗВ та важкої артилерії - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
28 грудня 2022 09:17

Російські війська продовжують атакувати Дніпропетровську область. У ніч на 28 грудня окупанти завдали декілька ударів по Нікопольському району.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що росіяни вісім разів обстріляли район з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії. Окупанти вдарили по трьох громадах – Нікопольській, Марганецькій та Червоногригорівській.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ворог обстріляв Дніпропетровську область -Ворог обстріляв Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Унаслідок обстрілів ніхто з людей не постраждав. Найбільше руйнувань зафіксували у Червоногригорівській громаді. Російські снаряди понівечили там з десяток приватних будинків та господарських споруд, магазин, автомобіль, чотири газогони та дві лінії електропередач. Також вони побили 20 сонячних панелей.

В інших районах Дніпропетровської області вночі оголошували повітряну тривогу, проте минулося без ворожих обстрілів і надзвичайних ситуацій. Наразі все спокійно.

Унаслідок обстрілу ніхто не постраждав -Унаслідок обстрілу ніхто не постраждав - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Очільник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту перебуває під повним контролем ЗСУ. Але ворог продовжує обстріли цивільної інфраструктури населених пунктів на правому березі Дніпра.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах